اخبار
چهارمین سمپوزیوم بین المللی سرطان از آزمایشگاه تا بالین پژوهشگاه رویان برگزار می شود
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۸
سمپوزیوم بین المللی سرطان از آزمایشگاه تا بالین پژوهشگاه رویان در تاریخ ۵ و ۶ بهمن ماه سال جاری با موضوع رویکردهای پیشگیری از سرطان، تشخیص سرطان و درمان سرطان، در ایران و دنیا برای دانشجویان/ اساتید دانشگاه/ پزشکان و متخصصان با رشتههای مرتبط و با سخنرانی اساتید برجسته ملی و بینالمللی به صورت حضوری در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار میشود.
برگزاری مسابقه پیامکی «جانفدا» توسط جهاد دانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
با فرارسیدن سومین سالگرد آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مسابقه پیامکی «جانفدا» توسط اداره کل روابط عمومی جهاد دانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها برگزار میشود.
بزرگترین دیوار نگاره ایران در میدان انقلاب رونمایی شد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۵
همزمان با سومین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، به همت سازمان زیباسازی و سازمان تبلیغات اسلامی، از دیوارنگاره میدان انقلاب تهران با تصاویر شهدای چهار دهه اخیر و شعار «شهادت؛ رسم فدائیان ملت» رونمایی شد.
۱۴ دی ماه، هفدهمین سالگرد درگذشت دکتر سعید کاظمی آشتیانی
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۰
هفدهمین مراسم سالگرد درگذشت دکتر سعید کاظمی آشتیانی، مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه رویان برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان، به مناسبت هفدهمین سالروز درگذشت دانشمند فقید دکتر سعید کاظمی آشتیانی مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه رویان مراسم گرامیداشتی در تاریخ ۱۴ دی ماه ساعت ۱۳:۰۰ در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار خواهد شد.
استفاده از نانو ذرات مغناطیسی هوشمند و چند کاربردی در درمان سرطان: چالش های بالینی و چشم انداز آینده
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۱۰
سرطان یک اختلال جدی سلامت است که به معضلی جهانی تبدیل شده است. بر اساس آمارهای جهانی برای 36 نوع سرطان در 185 کشور در سال 2020 میلادی بیش از نوزده میلیون ابتلای جدید گزارش شده است. هر سال حدود ده میلیون مرگ بر اثر سرطان اتفاق می افتد که رتبه اول متعلق به سرطان ریه است و پس از آن سرطان های کولورکتال، کبد، معده و پستان قرار می گیرند.
مقایسه چند متغییری ام آر آی و الکتروانسفالوگرام با الکتروکورتیکوگرام به وسیله نمایش بصری اجسام در انسان
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
امروزه بیشتر مطالعات عصب شناسی در انسان به کمک روش های غیر تهاجمی مانند تصویر سازی تشدید مغناطیسی (ام آر آی) و الکتروانسفالوگرام انجام می شود. با این حال تفسیر دقیق داده های حاصل از روش های فوق بر فعالیت نورون ها هنوز به طور کامل میسر نشده است.
کشف ساز و کارهای بیماری زایی مشترک میان کووید 19 و پارکینسون: یک بررسی یکپارچه بیوانفورماتیک
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۰/۰۳
بیماری کووید 19 که از دسامبر 2019 میلادی از سوی سازمان سلامت جهانی به عنوان پاندمی معرفی شد تأثیر زیادی بر بهداشت و سلامت عمومی در سراسر جهان گذاشت. مطالعات مختلف نشان داده اند که ابتلا به کرونا در دراز مدت می تواند تأثیرات مخربی بر سلامت افراد داشته و زمینه ساز ابتلا یا تشدید کننده سایر بیماری ها باشد.
راه اندازی ویزیت آنلاین در پژوهشگاه رویان
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
به اطلاع مراجعه کنندگان مرکز تخصصی درمان ناباروری می رساند، پژوهشگاه رویان به منظور رفاه حال بیماران و دسترسی ایشان به پزشکان و متخصصین و همچنین افزایش امکان پاسخگویی امور درمانی، دو برنامه گپ (Gap) و اسکایپ (Skype) را برای تسهیل ارتباط میان بیمار و پزشک در نظر گرفته است.
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران پژوهشگاه رویان برگزار شد
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۶
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور رئیس، معاونین و جمعی از اساتید و پژوهشگران در محل سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار شد.
انتخاب عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان، به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۶
بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و عنوان پژوهشگر برگزیده کشور در گروه علوم پایه به عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان رسید.
معرفی یک داروی بالقوه برای آزواسپرمیای ناشی از سرطان: عصاره گیاه خرنوب اسپرم زایی را در حیوان مدل ناباروری القا می کند
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۶
تلاش برای شناخت خواص درمانی ترکیبات طبیعی و تولید دارو از آنان نقش مهمی در توسعه درمان به شکل امروزی خود دارد. گیاهان گروهی از منابع طبیعی هستند که برای قرن ها به عنوان اصلی ترین ابزار در درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گرفتند. بر همین اساس، گیاه خرنوب (Ceratonia Siliqua) به شکل سنتی برای درمان ناباروری در مردان مورد استفاده قرار می گرفته اما تاکنون پژوهشی در خصوص ماده مؤثر و چگونگی اثر بخشی آن صورت نگرفته است.
سازمان پژوهش های علمی صنعتی و رویان در صدر جدول پژوهشگاه های ایران
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علموفناوری از رتبهبندی ۵۲ مؤسسه پژوهشی کشور خبر داد و گفت: بر اساس رتبهبندی مؤسسات پژوهشی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و پژوهشگاه رویان در صدر جدول قرار دارند.
نمایش آثار تعاملی موزهای و گردش علمی با پژوهشگران رویان برگزار می شود
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
نمایشگاه مشترک پژوهشگاه رویان و موزه ملی علوم و فناوری ایران با همکاری بانک مرکزی با عنوان «نمایش آثار تعاملی موزهای و گردش علمی با پژوهشگران رویان» از ۲۶ آذر الی ۱ دی ۱۴۰۱ در محل باشگاه بانک مرکزی برگزار میشود.
پژوهشگاه رویان مجموعهای امیدآفرین و الگو در کشور است
اخبار عمومی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۱
رییس جهاددانشگاهی با حضور در پژوهشگاه رویان از آن بهعنوان مجموعهای امیدآفرین در کشور نام برد و با تقدیر از اعضای این پژوهشگاه جهاددانشگاهی گفت: شما کار بزرگی انجام میدهید و تولد یک فرزند میتواند باعث خوشحالی اعضای یک خانواده شود و این موضوع برکات بزرگی دارد.
ژن های جای گرفته روی کروموزوم Y احتمالاً در تکوین سلول های پیش ساز عصبی از سلول های بنیادی جنینی انسان مؤثر هستند
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۲۰
کروموزوم Y در انسان، کروموزوم تعیین کننده جنسیت است. با وجود اندازه کوچک و حذف بسیاری از ژن ها، این کروموزوم در تکوین، تمایز و ناهنجاری های مبتنی بر جنسیت نقش تعیین کننده ای دارد. با وجود پژوهش های فراوان عملکرد ناحیه اختصاصی مذکر (MSY) در کروموزوم Y همچنان ناشناخته مانده است.
وزیکول های خارج سلولی استخراج شده از کره های سلولی متشکل از سلول های بنیادی مزانشیمی و سلول های غضروفی اثر درمانی بیشتری بر مدل حیوانی استئوآرتریت دارند
اخبار علمی |
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
غضروف های شفاف (هیالین) با رویکردهای درمانی متفاوتی مانند دارو درمانی، جراحی و سلول درمانی قابل ترمیم هستند. این درمان ها با وجود اثر بخشی، بازده مورد انتظار را ندارند. اخیراً استفاده از وزیکول های خارج سلولی به عنوان درمانی مؤثر و فاقد سلول برای ترمیم ضایعات غضروفی مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال، برای بازگرداندن عملکرد طبیعی غضروف آسیب دیده و دستیابی به درمان مؤثرتر، استخراج وزیکول های خارج سلولی باید از نظر کمّی و کیفی بهبود یابد.